Косопад след бременност – какво използвах аз

косопад след бременност

Косопад след бременност – какво ми помогна?

Косопад след бременност – малко неприятна придобивка след най-голямото събитие в живота на всяка жена 🙂

Това явление при мен беше леко казано досадно и няма да крия, че направо ме вбесяваше. Цялата къща беше зарината в косми. Където минех, каквото пипнех – все имаше косми. Даже можех да датирам кога за последно съм използвала нещо вкъщи. Ако имаше някой косъм в някоя кутийка например, значи тази кутийка съм я ползвала по времето на силния ми, зверски косопад.

Ужасно и неприятно и сякаш си безсилна, наред със сума ти грижи около малкото съкровище. И все пак ти пожелавам, ако и ти имаш този проблем да намериш време за себе си и да се погрижиш за здравето и енергията си. Това ще е много полезно и за бебчето!

Ако си на 100 % отдадена на него и не позволяваш или няма кой да ти помогне, моят съвет е да си дадеш малко почивка във всеки удобен момент.

Има няколко основни причини за усилен косопад :

  • здравословни – прием на силни лекарства, дефицит на хранителни вещества в тялото; проблеми със съня и още..
  • стрес – нервите и напрежението направо гонят косата от главата ти! Даже колкото повече се стресираш, толкова по-сигурно побеляваш… За стреса и как аз се справям с него ще пиша в друга статия 🙂
  • Значителни промени в живота, като бременността и раждането

Аз имах от всичките…

За щастие на помощ идват любимите ми конски витамини и маски за коса

Ако нямаш време за маски (знам, че нямаш време и е по-добре да се наспиш за това време вместо да си правиш маски след раждането според мен), то измиването с уникалния шампоан Дермокан е бързо, ефикасно, лесно, икономично решение против косопад, пърхот, слаба, изтощена коса, цъфтящи краища.

Домашна маска при косопад с тривитаминол - рецепти

Вземи от тук

Имах ужасен косопад след бременност и раждане

Аз имах и слаби корени, защото косата ми не можеше да порасне на дължина. Явно косъмът натежаваше и падаше. Като ходех на фризьор, докато ме срешат и гребена се пълнеше с косми. За нула време се сваляха много косми, краищата ми бяха сухи и като се заплетат не можеха да се срешат. Само да дръпнеше фризьорката малко по-силно и половината кичур оставаше по четката. Не стига, че по принцип имам тънка и рядка коса, ами и косопадът направо докарваше ситуацията до трагична. Сега като пиша и се сещам, направо ми става лошо. Радвам се ,че вече косата ми е по-дълга, възстановена и доста по-добре.

Според мен няма смисъл от скъпи терапии и какви ли не други решения. Аз за себе си и като гледам още много хора разчитаме на тези уникални животински козметични продукти, които нямат аналог в човешката козметика.

>> Виж и информация от ТОП експерт как да използваме Тривитаминолът

Заповядайте за повече информация на следните страници : Създаване на уебсайт, Портфолио, Контакти

Pin It on Pinterest

Share This