Създаване на уебсайт

Развитието на онлайн бизнеса може да бъде нелека задача. Добрата новина е, че имате различни опции!

Създаване на уебсайт по индивидуален проект

Ние от New Design Consult помагаме на хората със собствен бизнес да станат видими в Google, чрез оптимизиран уебсайт. Целта ни освен удобен, бърз, функционален и красив сайт е да се достигне до Първа страница на GOOGLE по определено търсене. За да е между първите места, сайтът трябва да отговаря на изискванията на Търсачките и Хората! Сайтът обикновено го съпровождам и с Google листинг – така може да отбележите бизнеса си на картата на Гугъл и хората да Ви откриват.

Предлагаме цялостна стратегия за развитие на сайтовете, мониторинг и поддръжка, когато целта е Първа Страница на Google 🙂. Работим с WordPress. Всеки проект е индивидуален!

 

Искате повече трафик за Вашият бизнес?

Дизайн и структура

Предлагаме примерни дизайна, от които да си харесате или Вие ни показвате дизайн, който Ви харесва. 

Оптимизация за търсачки -

SEO стратегия, която да Ви придвижи до Първа страница на Google. Резултатите са устойчиви във времето!

Социални профили

Ще свържем уебсайтът Ви със социалните Ви профили: Facebook, Youtube, Google My Business, Google |Bing tools, Mailchimp, други.

Кои са Вашите клиенти?

Познавате ли клиентите си и техните нужди и проблеми, които да решите? Ще Ви дадем ценни съвети по темата.

Създаване на Уебсайт

Уебсайтът е информационното ядро на Вашият бизнес. Най-доброто Ви онлайн присъствие, което ние развиваме за Вас!

Писане на съдържание

Ние можем да изготвим за Вас оптимизирано съдържание. Винаги обаче, е важно да бъде обогатено с Ваша специфична информация.

Обучения

Ще Ви запознаем с техническите въпроси, ако желаете да се научите и да допринесете за развитието на сайта 🙂

Email Маркетинг

Ще Ви покажем как можете да използвате силата на имейл маркетинга за Вашият бизнес. Лесно е 🙂

Нашата цел са реалните резултати, от които идват и доволните клиенти🙂

Инвестицията в собствен сайт е като да инвестирате в собствен дом. Вие го притежавате напълно и го развивате максимално. В дългосрочен план това е най-устойчивият модел. Една статия в търсачките може да се задържи до 2 години!

Инвестицията във всички останали платформи, социални мрежи и т.н. е като да плащате наем на някой. Никога това няма да стане Ваша собственост и е Временно! Животът на Пост в мрежите е до 2 часа! Не ме разбирайте погрешно. В никакъв случай не отричам социалните мрежи. Напротив, те са незаменим инструмент за привличане на клиетни и реклама на сайта и без тях вече е невъзможно да се прави бизнес… Инвестицията, която правите в мрежите за реклама, може да се „налее“ в сайта и да го захранва. Разумно е да се заложи на стратегия за собствен сайт, който разбира се да бъде подпомаган с платена реклама в избрани от Вас платформи. Двата подхода се допълват, но е важно къде е Центърът, кое е Ядрото. Най-добре това да е Вашият собствен сайт 🙂  Всичко друго е външна помощ и източник за растеж на сайтът, захранване с клиенти.

Изцяло съобразяваме изискванията на клиента и нужните му функционалности към сайта. 

да започваме

Готови ли сте за Промяна? Нека я направим заедно!